Sunday, February 11, 2007

Tap mot Bjørset i årets første kamp.

Det ble tap 1-3 i årets første kamp mot Bjørset. Kampen var jevspillt og temposvak. Begge lag bar nok preg av at det var årets første kamp. Ekko stilte med dette laget:
Vidar - Tore, Frank, Kenneth, Håkon - Rolf Erik, Bøe, Kjell Arne, Reidar - Nils, Idar. På benken startet Ørjan og Kristoffer, som begge kom inn ved pause.

Første omgang var veldig jevnspillt, og mesteparten av spillet foregikk på midten. Det at en viss Bjørneboe ikke maktet presset med å spille mot Ekko bidro til at kampen ble en gemyttelig og fintspillende affære. Begge lag hadde sine sjanser, men det ble ikke scoret noen mål før pause. I 2. omgang klarte begge lag å produsere sine sjanser. Bjørset tok ledelsen 1-0 på et skudd som forandret retning i Kenneth M. Flaks! Ekko utlignet imidlertid på straffespark med Rolf Erik. Like etter hadde Frank en kjempeheading på en corner, men Bjørset keeperen reddet mesterlig. Mot slutten ble spillerne slitne, noe kvaliteten i spillet bar preg på. Bjørset scoret med 5 mins igjen å spille etter en feilpasning. Like etter fikk vi straffe, etter en klønete felling av Kenneth M. Rolf Erik satt den i samme hjørne som den første, men keeperen reddet. Like etter ble vi igjen straffet av en feilpasning, da Bjørset gikk opp til 3-1. Allikevel var dette en grei gjennomføring, og med seier mot Hjelset-Kleive neste helg er laget likevel videre i vintercupen.