Saturday, February 17, 2007

Svak gjennomkjøring

Et svært svekket Ekko fikk stryk av hardtsatsende Hjelset/Kleive. Sistnevnte klubb satser for fullt på opprykk denne sesongen, og blir helt klart å regne med i toppen av 5. divisjon.
Den største forskjellen på lagene lørdag ettermiddag var nok bevegeligheten til de to lagene. Vi ble regelrett løpt i senk i perioder av kampen.
0-2 til pause var forsåvidt fortjent nok.
I starten av 2. omgang løp Joakim fra forsvaret med ball før han ble tacklet av keeperen utenfor 16-meter'n. Soleklart frispark utbasunerte dommer Inge Ersnes! Bakerste mann uten å ta ball!
Men da det ble påpekt av Malmedal-brødrene at det strengt tatt burde være rødt kort ble enden på visa at vi fikk to gule... En helt rein tackling, derfor ikke rødt, var visstnok grunnen... En rein tackling er vel ei heller noe frispark?? I det hele tatt så kjørte Ersnes sitt sedvanlige show der ute...
Idar satte frisparket i muren, og Joakim fulgte opp med å sette returen i mål. 1-2.
Men på slutten røynet det på, og tre baklengs de siste minuttene ødelegger det som kunne blitt et hederlig tap...
Tre debuttanter på laget i dag. Unggutten Øystein gjorde en fin figur på midtbanen. Den litt eldre Torgeir (bildet) spilte 2. omgangen på topp, mens den enda litt eldre Ingjarl spilte 2. omgangen som høyre mb.
De få gangene vi var farlige frempå kom stort sett på våre dødballer, eller de gangene vi fikk spilt gjennom vår bestemann Joakim, som med hurtigheten sin var en konstant trussel for blåtrøyene.