Bjørset og Ekko delte poengene i sjansebonanza

T. Hol spilte en god 2. Omgang og feiret med et glass brus (foto: facebook.com)

Bjørset - Ekko Aureosen 1-1(KGB)

Ekko/Aureosen: Fredrik (sub: Tommy 45) - Tore, Knut, Stig R (sub: Håkon 80), Preben - Fredrik, Andre, Kjell, Kristoffer (sub: Tom Juvi 45), Daniel, Tommy S (sub: Even(??) 88)

Bjørset og Ekko delte idag poengene på KGB etter en kamp som inneholdt mange sjanser. Spesiellt bortelaget brente mange fete muligheter, og kunne med litt mer hell vunnet denne kampen.

Og det var Ekko som startet best, noe som ikke har vært for vane hitill i år. Vi tok raskt tak i kampen og hadde mesteparten av ballbesittelse og banespill, og skapte flere farlige sjanser. Daniel og Tommy S fikk store rom å boltre seg i og fikk mange muligheter uten at vi klarte å omsette disse til scoring. Denne stillingskrigen stod seg til det var gått snaut halvtimen. Da bestemte Craig Bellamy look-a-liken på Bjørset seg for å blir rar. Han kjørte karusell og pølsebod med 4-5 Ekko spillere før han limte den i vinkelen bak en sjanseløs Fredrik i Ekko-målet. Fin scoring, men flatterende utfra spill og sjanser. Stillingen stod seg omgangen ut.

I 2. omgang var det også Ekko som var det førende laget. Scoringen lot imidlertid vente på seg. Etter mang en misbrukt sjanse fikk Daniel endelig hull på byllen med en flott heading, utagbart for Bjørsets gode keeper Jan Erik Bringslid. Dermed 1-1. Flere mål ble det ikke og poengdeling var et faktum. Med litt mer dyktighet burde nok Ekko vunnet denne kampen. Spesiellt presisjonen i pasningsspillet og avslutningene foran mål var under pari denne gangen. Defensivt var det hele veien god kontroll mot et baktungt Bjørset lag.

Dagens dommer var forøvrig Eivind Solnørdal, som dømte nærmest prikkfritt. Han erstattet (heldigvis) Harald Gule som ikke ville dømme denne kampen.