Thursday, May 20, 2010

60 minutes of ballwatching...

Subs; Tom J, Tommy S, Joachim, Tore

For n'te gang så greide ikke Ekko å komme igang fra start av, og hjemmelaget tok umiddelbart kommandoen på en imponerende bra gressmatte. Et noe inngrodd problem dette for Ekko, som nærmest aldri greier å være tent allerede fra første minutt. Her har hele spillergruppa noe å jobbe med!

Gultrøyene tar ledelsen før det er spilt fem minutter, med et flott volleyskudd like utenfor 16-meteren. Bryn fortsetter å føre kampen, og det er egentlig ingen stor overraskelse at de øker til 2-0 midtveis i omgangen.
Daniel har vår største sjanse før pause, men fra skått hold skyver keeper ballen over via tverrliggeren. Også lillebror Preben har en bra sjanse, men avlutningen fra kort hold treffer keeper.

Ekko la om til 4-4-2, og gjorde enkelte endringer defensivt i dagens kamp i forhold til de som er spilt tidligere. Fungerte til en viss grad, men fortsatt kommer scoringene mot som følge av at vi ikke er 100% fokusert.

3-0 scoringen tidlig i 2. omgang er et glimrende eksempel på nettopp dette. Et hjørnespark til Bryn der en lang ball blir headet inn foran målet igjen. Ingen følger mannen sin og gultrøyene har en enkel oppgave å sette ballen bak Fredrik.

De siste 35 minuttene var imidlertid meget oppløftende. Daniel setter inn den første reduseringen etter en corner fra Iver. Innsatsen til Ekko er stigende, og midtveis i omgangen kommer kampens store høydepunkt da Morten drar av tre spillere og sender avgårde en imponerende suser fra 35 meter. Utagbart, og årets scoring i 5. divisjon er allerede kåret! Etter en slik scoring fortjener man å fa hente hjem matchballen.
Ekko kjører kampen mot slutten, og har flere sjanser der de nærmeste kommer etter et innlegg som treffer tverrliggeren to ganger.

Lagene hadde hver sin omgang, og hadde fotballen vært rettferdig ville lagene fått utdelt ett poeng hver. Synd Kenneth Bøe meldte forfall, han kunne fort vært avgjørende for Ekko idag. 2. omgangen var innsatsmessig vår beste etter tre spilte serieomganger. Regner med Odd Gåran kommer tilbake med hvem som ble kåret til dagens Ekko-spiller.