Wednesday, November 4, 2009

Same procedure as last year

Tradisjonen tro spiller Gylne Tider fredagskamper i Umbro Futsal Cup på Brynhallen, og tradisjonen tro møter vi Rushden i siste gruppespillkamp.
Også denne høsten er det Gylne Tider som har æren av å spille åpningskampen kl 18.00. Motstander er nyskapningen AC Våjæ. Et ukjent bekjentskap for oss, Frank Kaldvansvik står oppført som lagleder.
Vår neste kamp er kl 19.00 mot FC Toppskatt og iflg Bryns hjemmesider omtales de slik;
- manager er ingen ringere enn Averøyas store sønn Knut Evert Øksenvåg.
Med seg så langt har han feterte stjerner som Kjell Åge Myran, Vegard Ohrvik, Jan Hjelset og Robert Tidemansen.

Siste kamp i gruppa er kl 20.45 mot de nå velkjente Rushden-gutta. Vinneren av cupen i både 2006 og 2007.

Øvrige lag med tilholdssted i Søre Fræna er også i aksjon fredagen. Både Team Laffen og Julsundet Futsal er i gruppe 2, som spilles samtidig med vår egen gruppe.
Rushing Elephants stiller med enorme forventinger, og stor tro på egne ferdigheter. Idol-Trond har vært særs aktiv på overgangsmarkedet, og det blir interessant å se om hypen holder mål også sportslig sett. Iver og Grønnis forsterker elefantene brukbart. Her venter forøvrig oppgjør mot lag som Team Floyd og The Players.
Den breikjefta keeperlengenden fra Jendemsvårpå har skuffet sammet et lag også denne sesongen, og stiller i gruppe sex lørdags formiddag sammen med bl.a Gossen Futsal. Her forventes det mye kroppskontakt og harde baller!

No comments: