Saturday, December 27, 2008

Et lag ute, et lag videre...

Ungguttene på Ekko1, som stort sett bestod av Rushing Elephants-spillere, var i aksjon fredagen med vekslende hell. 3 kamper førte til 3 tap, herav to ettmålstap og et tomålstap. Hele 11 spillere stilte til kamp.

Ekko2, som bestod av den eldre garde (Gylne Tider), var i aksjon lørdag formiddag. Mannefall av forskjellige årsaker, og bare 6 spillere var disponible da første kamp mot Elnesvågen Oldboys startet. Kampen mot Mørkøre & Co endte med 1-0 seier til Ekko.
Neste kamp var mot juniorene til Elnesvågen, og til tross for tidlig ledelse til unggutta så snudde vi det til 3-1.
Den tredje kampen gikk mot E2, og her fikk vi en liten smell etter å ha tatt ledelsen 1-0. Et Ekko i lett oppløsning tapte hele 2-7, og fikk likegodt Anders H tidlig skadet.
Dermed måtte vi ha poeng i siste kamp for å sikre videre avensement. Selv uten innbyttere ble det komfortabelt mot Hull City, det svakeste laget i gruppa. 8-3 ble sluttresultatet.

Nå venter Gossen i kvart'n kl 14.00 søndag. Hvilket mannskap som stiller er uvisst, siden Idar er uaktuell, og både Kjell og Stig er tvilsomme. I tillegg ble Anders skadet og det er uvisst om han kan spille.
Jobbes med alternativer, og tre-fire mann skal nok være klare i løpet av kvelden.

Gossen og Elnesvågen skriver forøvrig også noen ord om cupen;

http://gossenfutsal.blogspot.com/
http://www.eoifotball.no/

No comments: