Friday, March 28, 2008

En liten smell...

Ekko - Bud 1-5

Vidar
Joachim, Morten, Magne, Håkon
Ole Marius, Øystein, Andre, Kristoffer, Trond
Fiskemannen

Ronny og Ole Magnus inn i pausa.

Ingen stor forestilling av hjemmelaget som tapte fullt fortjent mot et tidvis meget bra lag fra fiskeværet i Bud. Ekko manglet folk i stort sett hele sentrallinja, noe som ga store utslag utover i kampen. Spesielt offensivt ble fraværet av bla Kjell og Reidar merkbart i den forstand at vi aldri greide å etablere noe spill inne på Bud's banehalvdel.
Gjestene scoret to ganger før pause, den første etter slett forsvarsspill og den andre etter en real keepertabbe. Aurinj gjorde det vel forsåvidt et par imponerende reddninger etter pause, og slipper slik sett greit nok unna det.
Etter pause sjokkåpner gjestene og scorer så og si umiddelbart. Mål nr 4 og 5 kommer vel delvis som følge av at Ekko etterhvert faller litt sammen, før vi får vårt velfortjente trøstemål på vidunderlig vis. Et frispark fra 20 meter som på blir most inn helt oppe i krysset av Morten. Skryt også til Idol-Trond som bokstavlig talt rydder muren til fiskerne fra Bud.

I perioder henger vi brukbart med, men jevnt over så ble nok Bud et hakk for store i kveld. Ellers ble det noen heftige debatter i etterkant av kampen, da flere tilskuere/lagledere mente gjestenes kaptein Selnak burde vært sendt av banen etter flere hasardiøse tacklinger. Spesielt da han som bakerste mann, med gult kort fra før, innenfor 16-meteren nærmest slakter Andre i ankelhøyde. Solnørdal la seg da også flat og innrømte at Vågen burde vært sendt av banen ved et par tilfeller...

Mye å rette på for Ekko, spesielt spillemessig. Likevel ingen stor bekymring i Ekko-leiren en liten måned før vi tar turen til Smøla i serieåpningen.

8 comments:

Anonymous said...

selnak, frank selnak!! det er navnet på bud`s grisete kaptein, , ,


viss det ikkje e bekymring i ekko leiern etter denne flaue kampen, ja da bør det snart settes inn nye folk på denne sia til å skrive. eller gjøre andre drastige tiltak, hadde over to pasninger i laget ved tre anledninger på hele 2. omgang.. det er fan meg ikke bra!!! og hvor er det blitt av spillerene? "hele" laget er jo borte?!?! vi kunne vertfall støtte oss noe på ringrevene i klubben før, som Olaf, Kenneth m, Kenneth b. frank m. stig a solheim. idar. kan vi ikke lønne noen av disse og få de inn i i varmen igjen som trenere. det er total mangel på trenere i kluben!
er bare å konkludere med at ekko ikke har noe lag på senior nivå som kan prestere før om 4-5 år, i håp om at junior og 12-14 laget utvikler seg. men setter spørsmålstegn ved det og, for de har ingen kapabel trener på noen av lagene!! kretsen har trener utdanning, de vil og komme til ekko/aureosen om noen spør om det, og er villige til å ha trenerkurs. men ser ingen tiltak til at dette blir gjort..
NÅ MÅ LEDELSE SPILLERE OG TRENERE SKJERPE SEG. når det er fulstendig mangel på treneree MÅ vi kunne ordne dette med at vi i klubben spør kretsen om de er villige til å gi oss kyndig veiledning, så ungene-spillerne får trent på en fornuftig måte! ekko har hengt laaaaaangt etter over mange år nå, så det er snart på tide at vi innser at vi har STORE problemer på trenersiden, fra knøtter og opp til seniornivå!

fotball er et ballspill, man skal spille ball, og være venn med en ball, ikke bare sparke den langt unna eller frem på en bane! har noen av ekko lagene en taktikk/ spillemønster?? ser ikke sånn ut.. er det riktig å trene 30 min, på innkast på en trening? er det riktig å ikke trene på hvordan man skal bevege seg på en bane? er det riktig å ikke å ha keeper trening? å til slutt, er det riktig å ikke ha en eneste person i et trener team i klubben som har gått noe som helst veileder kurs på hvordan man skal trene et lag????

er det da rart at de som vil spille på et noenlunde lag, ikke vil spille for ekko?

Anonymous said...

vil være anonym med innlegget mitt, for åpner man kjeften i denne klubben, får man bare et spark i pungen. ikke støtte for at man vil videreutvikle laget og klubben sådan, for mange grettne gubber uten nok kompetanse sitter og styrer!

Anonymous said...

her va d no vertfall en med sterke meninga:-)

men syns faktisk nåkka av d stemte.. men syns nå at morten og stig arnøy kan få kred for at dei gjær så godt dei kan med sine lag i da.. men et trenerkurs for trenerne i klubben hadde vertfall ikkje skada:-)

keeperfantomet.

Anonymous said...

Ørjan meget god mot Malmefjorden i dag! BB

Anonymous said...

greit nok med sterke meninger, som ørjan påpeker. men av og til er det greit å ta ballen og ikke bare mannen slik tilfellet er her!
har stilt min posisjon til disposijon ved flere tilfeller, men er ingen andre som er interessert i å trene ekko's a-lag. min påstand er faktisk at vi hadde stått uten a-lag de siste 4 årene om det ikke hadde vært for meg! hvorvidt jeg er kompetent nok eller ei får være opp til andre å diskutere. min påstand er vel heller at det er spillerstallen som avgjør den sportslige prestasjonen, og ikke trenerens kompetanse. hvertfall når vi snakker nede på 4/5 divisjon! pr idag har vi en liten og sårbar spillerstall. stiller vi toppet lag, matcher vi de fleste i 5. divisjon. har vi 6-7 mann i frafall slik tilfellet var mot bud så blir resultatet deretter.
forøvrig interessant at du ønsker deg kvalifiserte trenere med utdanning inn i klubben, samtidig som du ramser opp 6 ukvalifiserte navn som du ønsker som lønnede trenere...

nå blir nok dette uansett min siste sesong ved roret, så da er du vel kvitt den siste i rekken av gamle gretne gubber rundt a-laget... så får vi bare håpe for klubbens del at vi faktisk stiller lag også neste sesong....!

ellers så er det herlig at du engasjerer deg rundt det som skjer i klubben, trenger absolutt flere som virkelig bryr seg og tar opp diskusjonen!

Anonymous said...

I e skadd. Frank.

Anonymous said...

Oppførselen til personer i Ekko-Aureosen miljøet mot lagleder og trener for Bud var latterlig.Dette var lavmål.

Anonymous said...

Buær å gjæt e det væsste i væt !!!