Friday, April 27, 2007

Jevnt, men tap...

2-4 (1-1)

Et meget godt besatt Gossen-lag bød som forventet på solid motstand mot oss på Øyra.
Likevel en godkjent kamp fra Ekko's side, selv om resultatet er meget flatterende for Gossen, uavgjort hadde nok vært mer beskrivende om matchen.

Etter å ha stablet hele 18 mann på beina i forrige match, var vi nede i snaue 13 spillere i toppkampen mot laget som nå seiler opp som store favoritter til å vinne 5. divisjon. Ekko startet med følgende i en 4-5-1 formasjon;

Vidar
Morten, Steinar, Kenneth M, Håkon
Reidar, Bøe, Kjell, Rolf; Stig A
Nils Ivar

Gossen innledet kampen relativt forrykende, og satte Ekko under et konstant press de første 10 minuttene, dog uten å skape de store sjansene. Nærmest kom de da en av tvillingene, uvisst hvilken, rundet keeper og satte ballen selvsikkert i retning av tomt mål før Morten fikk feid ballen unna.
Hjemmelaget omrokerte litt innad i laget, og kom etterhvert opp på høyde med gjestene.
En retur fra en corner førte til et skudd fra Roffe, som ble reddet på streken av en forsvarer. Korrekt idømt straffe, men kjære vene Solnørdal; hvordan er det mulig å ikke komme opp med det røde kortet her??
Straffen ble selvsagt ekspedert sikkert imål av undertegnede.
1-1 kom desverre ikke lenge etterpå. Innlegg fra kanten, og heading fra drøyt 15 meter. Keepermat, men en ukonsentrert Vidar i buret fomlet ballen i mål.
10 min før halvtid ble Kjell A meid i bakken innefor 16-meteren, Solnørdal ikke på høyde og vinket spillet videre. Snytt for straffe!

Pause, 1-1.

Gossen startet også 2. omgang slik de gjorde den første, og Ekko slet med å holde følge.
Imidlertid mye skryt til hjemmelaget som jobbet seg inn i kampen igjen, og lenge jevnspilt uten sjanser i noen ender før Gossen tok føringen.
Dette målet innledet noen ville minutter. Først 2-2 på corner fra Stig A, som Bøe elegant stusset mål.
Så ble det umiddelbart 2-3 etter særdeles sløvt forsvarsspill, etterfulgt av 2-4 som kom på et fryktelig unødvendig frispark. Ballen inn over en forfjamset Vidar, som ikke hadde noen god dag mellom stengene...

Oppsummert, så spilte vi langt bedre en mot Bryn2 i serieåpningen. En ok kamp, selv om resultatet ble skuffende. 1 poeng etter to (hjemme)kamper er under pari for Ekko!
Ellers så har ikke overraskende Hjelset-Kleive valset over Bryn2 idag, og vunnet 6-1.
Øksendal står med morsomme 10-10 i målforskjell etter to kamper i avd 1, mens Rival imponerte borte mot Vestnes Varfjell og topper 3. div etter 4-1 seier.
Eide imponerer ingen, og tapte 7-0 borte for Eidsvåg!