Ekko  -  Eide  3-3 (1-3)

Vidar
Morten, Lars, Frank, Hoksnes, Sveinung, Fisketjøn, Kenneth, Håkon, Tore, Eilif, Vikhagen, Svein(!), Andre Hardporno.

Rekordstort oppmøte på Ekkobanen sist tirsdag, da serieleder Eide gjestet Ekkobanen. Etter å ha møtt opp med for lite folk til bortekampen mot nettopp Eide så gikk vi hvertfall ikke i den fella igjen. To lag kunne Ekko stilt med denne kvelden.
De første fem minuttene virket det som om Ekko var mest opptatt av hvordan vi skulle løse problematikken med bytter utover i kampen. Eide, med en opplagt Oddgeir Visnes, løp hjemmelaget i senk de første fem minuttene og gjestene ledet utrolig nok med 3-0 få minutter etter avspark.
Ekko spilte seg gradvis inn i kampen, og det var fullt fortjent når Vikhagen reduserte fra distanse.

Etter hvilen kom gradvis resultatene av at vi hadde flest spillere. Gjestene merket kjøret utover kampen, men spilte disiplinert med mye folk i forsvar til enhver tid. Kennth  reduserte ytterligere, og Vikhagen utlignet til 3-3 kvarteret før slutt.
Ekko presset hardt på for seiersmålet, og Sveinung hadde bl.a en suser i tverrliggeren. Mange nestensjanser ble produsert mot tampen, men vi greide aldri å få inn seiersmålet. 3-3 og uavgjort mot et godt Eidelag var denne tirsdagen to poeng tapt for Ekko.